Optikhuset verificeret

CVR
16341142
Virksomheden har
Lukket

Virksomhedsbeskrivelse

Optikhuset er en 100% Danskejet optiker i København. Her får du en optiker, der har en fantastisk beliggenhed på Falkoner Allé på Frederiksberg, der er hjertet af København. Her kan du finde briller til meget fornuftige priser, få foretaget din næste synstest gratis og få professionel rådgivning, når du skal købe dine nye briller. Optikerhuset forhandler produkter af den bedste kvalitet, og du finder blandt andet nogle af markedets bedste glas og brillestel.

Hos Optikhuset kan du altid bruge dit gamle stel, hvis du blot ønsker nyt glas. Du kan også finde nye briller som en komplet løsning, når du kigger forbi butikken på Frederiksberg. Hvis du gerne vil være sikker på, at der er plads til en synstest, har Optikerhuset gjort det nemt for dig. Du kan booke en tid til din kommende synstest online, så du blot skal møde op, når det er tid til at få lavet din synstest.

Er du på udkig efter en ny optiker i København, er Optikerhuset på Frederiksberg et fantastisk valg. Du får professionel rådgivning og mange års erfaring, der sikrer dig en optiker, der kan sit kram, til en virkelig god pris.

Solbriller Synscheck Billige briller Brillestel Optiker Optiker København Optiker Frederiksberg Brilleforretning Brilleforretning København Brilleforretning Frederiksberg Nye briller Køb briller Køb briller København Køb briller Frederiksberg Tilbud briller Billige briller København Optikhuset Optikhuset Frederiksberg Optikhuset København Brillebutik Brug byen Shopping Frederiksberg Bladet Østerbro Avis

Billedgalleri

Anmeldelser

Henry Lorentsen - 1/5

Henvendte mig til optikhuset med egen solbrille som de fortalte mig der ingen problemer ville blive med at montere solbrille glas med styrke i , vi aftalte at der måske ville gå 14 arbejdsdage før min brille kunne leveres , men efter ca 3 uger og jeg ikke havde hørt fra dem måtte jeg selv kontakte dem , hvor jeg fik den besked at det kunne de ikke forestå men om jeg ikke ville ringe om et par dage , 3 dage efter ringer jeg og der får jeg den besked at de nu er kommet til sliberiet og at det var posten der havde forsinket det hele , 3 dage efter modtager jeg en sms om at de ikke kan montere mine glas i den solbrille de ellers havde godkendt at montereing , men at jeg kunne komme forbi og købe et nyt stel hos dem så at de kunne montere i dem , hele miseren og den manglende kundeservice tog over 5 uger og det de kunne var at tilbyde jeg kunne få mine penge tilbage eller købe et af deres stel , jeg har aldrig oplevet så dårlig en kundebehandling og derfor kan og vil jeg ikke anbefale denne optikken til nogen mvh , H. Lorentsen

Rasmus Behrend - 5/5

Fik sat nye glas i mit brillestel til en pris, der var under halvdelen af hvad Synoptik tilbød. Derudover rigtig venlig betjening.

Peter Bro - 5/5

Havde ødelagt et glas i min brille. Mine almindelige briller med styrke. Kun et af glassene var ødelagt. Tog en tur ned af Frederiksberg gaden med de mange butikker. Synoptik, Louis Nielsen, og et par andre kæder, havde alle priser der svingede imellem 1100kr og 2200 kroner. Endte ved optikhuset, og både jeg og min økonomi var trætte. I optikhuset kiggede de på brillen og sagde 250kr, og jeg måtte bede dem om at gentage prisen. 250kr! Det skal siges at den pris var fordi jeg havde købt brillen hos optikhuset sidste år, og derfor fik halv pris på glasset, så jeg forventede at de ville være billigere, men 250kr er altså simpelthen en fantastisk pris, sat op imod de griske kædebutikker. Lad dig ikke narre af de grove kæder, som tilsammen står bag en usmagelig kartel lignende opskruning af brille glas priser i Danmark. Priserne er kunstigt pustet op i forhold til butikkernes indkøbspriser, og i forhold til den danske sundhedsmodel. Optikhuset har en politik, som er sjældent set i Danmark. Man er solidariske med kundernes behov for briller, og kundernes økonomiske virkelighed. Personalet er ikke glatte velpolerede sælgertyper, men søde og rare almindelige mennesker, som man kan tale med, og som dagen lang gør kunder glade, når kunderne får oplyst optikhusets folkelige priser. Tak til Optikhuset for at bibringe brillepriser til et overkommeligt niveau for alle danskere. Mange tak !

Hanne Frederiksen - 5/5

Har altid fået fin service her - og ikke mindst fået et godt syn. Har for nylig haft stel af akryl som knækkede helt over i øverste hjørne. Byttet på garantien. Var 10 mdr gammel. Anbefaler denne butik til kolleger med succes.

Lars Lund - 5/5

loyal til det grænseløse see you ! hilsen Lars

Se alle Google reviews

Information

Kundetilfredshed

4.6
/5
Gennemsnitlig

Åbningstider

mandag 10:00 - 17:30

tirsdag 10:00 - 17:30

onsdag 10:00 - 17:30

torsdag 10:00 - 17:30

fredag 10:00 - 18:30

lørdag 10:00 - 14:00

søndag Lukket

Bemærk at særlige åbningstider kan forekomme i forbindelse med helligdage.