Comnuit verificeret

CVR
32554091
Virksomheden har
Lukket

Virksomhedsbeskrivelse

Comnuit er en IT-virksomhed, der siden 2010 har haft til huse på Peter Bangs Vej 91 i hjertet af Frederiksberg. Comnuit tilbyder dig rådgivning, reparation og opsætning af hardware og software, indkøb af IT-udstyr, samt en masse andre servicer, uanset om du er privatkunde eller virksomhed.

Hvis din PC, Mac, tablet eller telefon ikke virker optimalt, kan du som privatperson få den repareret hos Comnuit. Bare aflever den i butikken på Frederiksberg, og så vil værkstedet tage sig af problemet. Comnuit kan også hjælpe dig med opsætning af mail, med overførsel af data fra en enhed til en anden, og meget, meget mere. Du kan også bare komme og få rådgivning om, hvilken computer, tablet eller telefon, der passer til dine behov.

Comnuit tilbyder også et hav af IT-services til virksomheder. Intet er vigtigere for en virksomhed end et velfungerende IT-system, og Comnuit er altid behjælpelig med IT-support, indkøb og installering af udstyr, samt reparation af både hardware og software.

Du kan lære meget mere om Comnuits servicer på hjemmesiden, ved at ringe på telefonnummer 72 17 03 12, eller ved at skrive til info@comnuit.dk.

Computersalg Computer salg Computer salg København Computer salg Frederiksberg Computerbutik Computerbutik København Computerbutik Frederiksberg Gamercomputer Gamercomputer salg Køb Gamercomputer Computer tasker Pc hjælp Pc support Pc salg Køb Bærbar Printer Printerblæk IPhoneskærm IPhonebatteri teknik Livsstil Computer Gadgets Digitalt Frederiksberg Bladet Vanløse Bladet København

Billedgalleri

Anmeldelser

avatar

Elsebeth Jeppesen - 5/5

Meget venlige mennesker som forstår hvad man siger uden at man føler sig dum. God og hurtig betjening.

avatar

Yakub Göz - 5/5

FRB bedste shop

avatar

Kristoffer Eriksen - 5/5

Bruger dem altid til at få repareret min mobil. God service til rimelige priser.

avatar

Kirsten Lytsen - 5/5

Comnuit yder uvurderlig service - de er altid hurtige, dygtige, hjælpsomme og venlige. Jeg kan kun anbefale dem på det varmeste!

avatar

Kay Larsen - 5/5

Super service jeg kan kun anbefale dette firma , en dejlig oplevelse , dejlige mennesker og hund.

Se alle Google reviews

Information

Kundetilfredshed

4.3
/5
Gennemsnitlig

Åbningstider

mandag 10:00 - 18:00

tirsdag 10:00 - 18:00

onsdag 10:00 - 18:00

torsdag 10:00 - 18:00

fredag 10:00 - 18:00

lørdag Lukket

søndag Lukket

Bemærk at særlige åbningstider kan forekomme i forbindelse med helligdage.