Spar Horne verificeret

CVR
21762938
Virksomheden har
Lukket
Tlf nr.
62601037

Virksomhedsbeskrivelse


  • SPAR HORNE V/CARSTEN BØGEDAL JØRGENSEN ligger i Faaborg. Det er en af de lokale Spar-butikker, som er velkendt i lokalområdet, og som særligt lægges mærke til grundet de gode tilbud og den dejlige service. 

  • Du har kunnet læse om SPAR HORNE V/CARSTEN BØGEDAL JØRGENSEN i Ugeavisen Faaborg, Midtfyns Posten eller læse om deres gode tilbud i tilbudsavisen. Det kræver selvfølgelig, at du bor i omegnen. 

  • SPAR HORNE V/CARSTEN BØGEDAL JØRGENSEN er et hyggeligt supermarked, hvor du kan finde dine dagligvarer som vin, frisk frugt, morgenbrød, tips & lotto, mad og drikke, vareudlevering og delikatesser. 

  • Den ligger tæt på campingudlejning, hvorfor du også kan kende købmanden som nøgleudleveringssted. Den kan også kendes som posthus. Det er nærmest ikke det, den ikke kan. 

  • Tag ind forbi, hvis du er i området. Det er altid værd at støtte din by og støtte lokalt. 

Købmand Spar Dagligvarer nøgleudlevering Sommerhus delikatesse Bager hornebager Camping vareudlevering bøjden dyreborg faldsled Supermarked tilbudsavis Morgenbrød frisk frugt Vin Posthus Tips & lotto Mad og drikke Brug byen Støt din by Ugeavisen Faaborg Faaborg-Midtfyn Midtfyns Posten

Billedgalleri

Anmeldelser

Jack Ingildsen - 1/5

Ejer/ledelse er nød til at læse op på bekendgørelse omkring muldbind. Personalet er blevet instrueret i at fortælle folk at de skal have badge på, med at man er undtagen ang. Mundbind og det ikke er nok at fortælle man er undtaget. Der er før blevet truet med udsmidning, pga. Manglende badge. hvis man smider en ud der har sagt at de er undtaget verbalt, er vi over i diskrimination. Dette er et lovbrud. Jeg håber, at spar i Horne, får læst bekendtgørelsen igennem, så personale ikke begår lovbrud pga. Instrukser.

Marius Holk-Hansen - 1/5

Var oppe og købe forårsruller og andre dagligvarer og vi betaler og tænker ikke over prisen, ber' om kvitteringen så jeg kan splitte prisen med ham der var med. Efter vi har taget hjem og de er spist og vi kigger på kvitteringen for dele den ser vi at der er betalt for to forårsruller i stedet for en. Så vi tager op for at se om vi kan få pengene tilbage, vi kvitteringen med og det hele og det er endda den samme kassemand(NIKLAS ved kasse 4, henholdsvis klokken 13.30 og 15.00 den 13. December) men nej og der var ingen måde at få nogle penge tilbage. Så tak for den lorte dårlige betjening Niklas og resten af Spar.

Jens Jørgen Moosdorf - 4/5

Super købmand. Stort udvalg.

Lucas The Gamer - 5/5

Spar horne er et dejligt sted, hvor vi som efterskole elever altid har kunne skaffe de nødvendige rationer, og til gode tilbud sat efter behov. De er super søde, og deres pringles er på tilbud til 10kr hvis man er heldig ;)

Karin Dam Fries - 5/5

Høfligt og smilende personale

Se alle Google reviews

Information

Kundetilfredshed

4.4
/5
Gennemsnitlig

Åbningstider

mandag 06:00 - 21:00

tirsdag 06:00 - 21:00

onsdag 06:00 - 21:00

torsdag 06:00 - 21:00

fredag 06:00 - 21:00

lørdag 06:00 - 21:00

søndag 06:00 - 21:00

Bemærk at særlige åbningstider kan forekomme i forbindelse med helligdage.

Kontakt os via mail

Send email