SØVN OG MILJØ ESBJERG ApS verificeret

CVR
33370059
Virksomheden har
Lukket
Tlf nr.
75151600

Virksomhedsbeskrivelse

SØVN & MILJØ blev grundlagt i 2011 ud fra et ambitiøst ønske om at udvikle og udfordre det danske møbelmarked. Med senge i fokus, hvor vi forhandler de fleste kendte senge brands Eks. Jensen, Dunlopillo, Lama, Wonderland, Livingbed, osv. Så når der er sengetid kan vi love bedre nætter. Vi ønskede at give vores kunder muligheden for at få professionelt og seriøs rådgivning omkring sengekøb og derpå få nogle bedre nætter   Det ønske er stadig kernen i vores DNA. I 2020 har vi udvidet vores sortiment med møbler fra kendte danske og skandinaviske møbelproducenter eks. Skalma. Hjort Knudsen, Sits, Brunstad, Hestbæk, Vilmers, Modulsofa, Kristensen & Kristensen, Hammel, Findahl, Pbj, Casø, Farstrup. Skovby Osv. Vi finder inspiration fra hele verden, som vi henter hjem til vores sortiment af smukke og unikke kvalitetsmøbler.


Hos SØVN & MILJØ kan du Skræddersy designet
Langt de fleste møbler, vi forhandler, kan du selv være med til at designe og forme, så de passer til din stil – hvad enten det gælder valg af farve, stofkvaliteter, læderkvaliteter, moduler, træsorter, størrelser mv. Vores dygtige og erfarne sælgere guider dig gennem hele processen, så du kan få sammensat det optimale møbel til netop dit hjem. En sofa er nemlig ikke bare en sofa. Og et spisebord er ikke bare et spisebord. En seng er ikke bare en seng. Det er vigtige elementer i dit hjem, der skaber rammen om din hverdag og danner din base. De skal passe til din livsstil og blive en naturlig del af dit hjem. Derfor giver vi dig mulighed for at være med til at specialdesigne dine møbler til en fair pris, så de bliver, som du drømmer om.
Kreativ, kvalitetsbevidst og ærlig rådgivning
Vi er faguddannet møbelsælgere, med mange års brancheerfaring, en stærk personlig interesse for indretning og et indgående kendskab til alle vores produkter. Når du kommer forbi butikken, har vi altid en kop kaffe klar og tid til en snak om indretning, interiør og møbeldesign. Hvor vi vil give dig en ærlig samt professionel rådgivning  Besøg vores møbelhuse og få en oplevelse
Når du er på besøg i vores møbelhuse, er der plads til, at du kan drømme og tænke stort samt lege med designs og materialer. Vores butikker giver dig – der er kræsen, kvalitetsbevidst og på jagt efter møbler og interiør – en enestående oplevelse for at designe dit eget møbel. Bliv inspireret i vores store, rummelige butik på Tømrervej 13 i 6710 Esbjerg V, eller kig forbi vores butik på Østre Gjesingvej 6 i 6715 Esbjerg N. Vi har i alt over 4000m2 og alle møblerne er kun eksempler på, hvordan dit design kan se ud. Du kan gå rundt mellem de mange forskellige møbler, sidde ved spisebordene eller i sofaerne og mærke efter, om både design, kvalitet og komfort passer til dit hjem. Og så kan vi sammen skræddersy en løsning, der passer til dig.

Senge Elevationsseng Boxmadras Wonderland Dunlopillo Jensen senge Continental seng Kontinental seng Mistral Hjort Knudsen Sofa Lænestole Spisebord Billig seng Special mål Findahl Springmadras Byggesofa Living bed Møbler Bolig Livsstil Shopping Ugeavisen Esbjerg Esbjerg Ugeavisen Varde

Billedgalleri

Anmeldelser

Jørgen Fredeskov - 1/5

God købsoplevelse, men dårlig reklamationsbehandling. Der skulle være 10 års garanti på skummadrasser og efter 4 år bemærker vi sengen begynder at være dårlig i madrassen. Billede illustrerer så hvorfor, men svaret tilbage fra Søvn og miljø er, at leverandøren ikke dækker pga lim og skum på kanten ikke er omfattet garantien. Jeg kan kun sige...lad være med at købe en dyr seng, vores tidligere seng fra Jysk holdte dobbelt så lang tid og kostede det halve, så generelt god rådgivning, men dårlige produkter. Update til anmeldelse. VI har nu taget begge madrasser ud af sengen og udskiftet dem med nogle madrasser fra Ikea. Da vi tager madrasserne ud af sengen, kan vi se, at det er limen generelt, der ikke holder sammen på det og eller de har glemt at lime skummet sammen. Dårlig kvalitet !

Jesper Pedersen - 5/5

Fantastisk god oplevelse. Her har man samlet det jeg vil betegne som DK´s mest erfarne og kompetente personale når det drejer sig om senge og madrasser. Vi blev betjent af Flemming, som gav os den bedste butiks-oplevelse vi længe har haft. 100% sammenhæng mellem pris og kvalitet, den gode service er et ekstra +.

Nichlas Stage - 5/5

God erfaren personale, har givet mig den helt rigtige seng til mig.

Jesper Christensen - 5/5

Super god oplevelse.

Kim Aarestrup Godtfredsen - 5/5

God faglig betjening

Se alle Google reviews

Information

Kundetilfredshed

4.2
/5
Gennemsnitlig

Åbningstider

mandag Lukket

tirsdag 10:00 - 17:30

onsdag 10:00 - 17:30

torsdag 10:00 - 17:30

fredag 10:00 - 17:30

lørdag 10:00 - 14:00

søndag Lukket

Bemærk at særlige åbningstider kan forekomme i forbindelse med helligdage.

Kontakt os via mail

Send email