HØGHOLM A/S verificeret

CVR
35248919
Virksomheden har
Lukket
Tlf nr.
75167755

Virksomhedsbeskrivelse

Høgholm har mange år med sig i bagagen i og med, at de har eksisteret siden 1921. I dag er Høgholm beliggende i Esbjerg N, og her er det Morten Hansen der står for at drive firmaet. Hver generation har givet noget særligt til Høgholm, og i dag består firmaet udelukkende af dygtige elektrikere, der gang på gang leverer kvalitetsarbejde og en god service. Det er nemlig nogle af kerneværdierne i virksomheden.


Høgholm arbejder inden for elinstallationer, KNX-styring, energioptimering, fiberinstallationer, service, videoovervågning, adgangskontrol og termografering. Det taler næsten for sig selv, for her får du hele paletten, der gør Høgholm til en af de foretrukne elektrikere i Ejsbjerg.

Selvom Høgholm har 100 år med sig, betyder det ikke forældet arbejde. Tværtimod har det givet virksomheden en mulighed for at gå forrest når det kommer til at være den bedste og mest moderne elektriker og elinstallatør i Esbjerg. Du finder eksempelvis nogle af de nyeste certificeringer inden for faget samtidig med, at deres medarbejdere løbende er på kurser.

Høgholm Elarbejde Elektriker Elinstallation El installatør Nybyg Varmepumpe El eftersyn Netværksinstallationer Renovering Tilbyg Dørtelefon Porttelefon Adgangskontrol Fiber Eltjek Spændingskvalitet Løs forbindelse Hvidevare Smarthome Intelligent installation Bolig Esbjerg Varde

Billedgalleri

Anmeldelser

Elisabeth Nielsen - 5/5

Super, professionel og kompetent rådgivning og service. Kan varmt anbefales. Mvh Elisabeth

Se alle Google reviews

Information

Åbningstider

mandag 07:00 - 15:30

tirsdag 07:00 - 15:30

onsdag 07:00 - 15:00

torsdag 07:00 - 15:00

fredag 07:00 - 14:45

lørdag Lukket

søndag Lukket

Bemærk at særlige åbningstider kan forekomme i forbindelse med helligdage.

Kontakt os via mail

Send email