BRØNSHØJ BLIK & VARME ApS verificeret

CVR
35820221
Virksomheden har
Åben
Tlf nr.
60701610

Virksomhedsbeskrivelse

Hos Brønshøj Blik og Varme i Brønshøj kan du få hjælp til alt inden for blikarbejde og VVS-arbejde i København og Storkøbenhavn. Brønshøj Blik og Varme er autoriseret gas- og VVS-installatør, og du er derfor garanteret professionel ekspertise. Hvis du har en opgave angående gulvvarme, gastilslutning og gasinstallationer, et sprunget vandrør, utætte rør, vand i kælderen, stoppet afløb eller en anden relateret opgave, kan du få professionel hjælp hos Brønshøj Blik og Varme.
Hvis du har en akut VVS-opgave, kan du desuden få hjælp på alle tider af døgnet, da Brønshøj Blik og Varme er VVS-døgnvagt, hvis du står i en situation, hvor du har akut behov for hjælp til VVS-arbejde.

Blikkenslager BWT Installation Gulvvarme VVS døgnvagt Gas Installation København Sprunget vandrør København Gas tilslutning Gulvvarme København Blikkenslager København VVS Installatør København VVS valnløse VVS Valby Shopping Frederiksberg Bladet Vanløse Bladet

Billedgalleri

Anmeldelser

Deniz Balbay - 1/5

Vi ringede til Brønshøj Blik og Varme, da vakuum ventilen på fjernvarmeanlægget ikke virkede en aften. Vi forklarede i telefonen præcis, hvad problemet var. De kommer en time efter. So far so good. De har dog ikke en vakuum ventil og må forlade stedet for at komme igen næste dag. Vi havde selv slukket for vandet. De kommer igen næste dag og løser problemet. Fint nok tænker vi, indtil vi får regningen. Besøget, hvor de ikke kan erstatte vakuum ventilen på trods af, at vi havde sagt, at det var problemet, koster os 3.500 kr. Den samlede regning lyder på 4.655 kr. (530 kr til materialer) for højst 1,5 times besøg fordelt over to gange. Vi er for at sige det mildt pænt overraskede over beløbets størrelse, hvorfor jeg skriver for at få en forklaring på de forskellige poster. Jeg synes, at der er en fin dialog i mails med deres bogholder, omend jeg synes, deres begrundelser er noget langt ude. Jeg får ikke svar på min sidste mail, og vi kommer til dato for regningens betaling. Jeg bliver ringet af op af Ib/Ibrahim, der meget vredt og truende skælder mig ud og siger, at han ikke gider at finde sig i mere p**, og at vi bare har at betale regningen. Jeg må bede ham om at tale pænt, hvilket så får ham til at falde ned. Det var en meget ubehagelig situation. I slutningen af samtalen aftaler vi, at jeg selvfølgelig betaler regningen, og at jeg samtidig kvittere med en dårlig anmeldelse, hvilket begge parter er indforstået med. Min mand kontakter ham efter hans ubehagelige opkald for at sige, at vi selvfølgelig betaler regningen, men at vi ikke vil finde os i, at han ringer op på den måde og skælder ud. Først benægter han at have skældt ud, men erkender efterfølgende, at han talte med "spidse ord", fordi han syntes, at mailkorrespondancen blev "lidt for langhåret". Jeg kunne aldrig drømme ikke at betale en regning, men jeg vil da have en forklaring på, hvorfor beløbet er så højt. Det er også værd at nævne, at vi valgte netop dem, da deres adresse var meget tæt på vores egen, og fordi at vi foretrækker at hyre lokale håndværkere. Men med en så uprofessionel opførsel vil jeg ikke bruge dem igen og heller ikke anbefale dem til andre.

Christian Byg Rander - 5/5

Hurtig hjælp til en slange der var gået i stykker. Hurtig, effektiv og meget høflig! Vil klart anbefale og selv bruge ved fremtidige VVS opgaver.

Allan Duus - 5/5

Tog telefonen efter 2 toner og var paa adressen en time efter - radiatore service, vi har nogle gamle radiatorer og dem fixede de lyn hurtigt. Mvh Allan & Tina

Hasan Samanci - 5/5

Altid fantastisk service 😊

Laura Molin Rihan - 5/5

Rigtig god service. Det tog en time, og så var rør mv. skiftet ud. Man kan altid få fat i dem, når de ringer. Jeg kan kun varmt anbefale Brønshøj Blik & Varme.

Se alle Google reviews

Information

Kundetilfredshed

4.6
/5
Gennemsnitlig

Åbningstider

mandag Åben 24 timer

tirsdag Åben 24 timer

onsdag Åben 24 timer

torsdag Åben 24 timer

fredag Åben 24 timer

lørdag Åben 24 timer

søndag Åben 24 timer

Bemærk at særlige åbningstider kan forekomme i forbindelse med helligdage.