Ned i vægt med kost og hypnose verificeret

CVR
17018280
Status
Lukket
Tlf nr.
26239442

Virksomhedsbeskrivelse

Hos Ned i vægt med kost og hypnose i Broager er der fokus på sundhed, helbred og livsstilsændringer. Ned i vægt med kost og hypnose kan hjælpe dig med vægttab, dårligt selvværd, angst, alkoholisme, fobier, tristhed, stress, rygestop, vrede og meget mere ved hjælpe af værktøjer som skyggevejledning, hypnoterapi og dybdepsykologi.

Det er kostvejleder og sundhedscoach Henriette Nørgaard Horne, der står bag virksomheden, og med flere uddannelser i bagagen og personlig erfaring er hun klædt godt på til at kunne hjælpe og vejlede dig. Henriette hjælper især folk, der ønsker at tabe sig. Her kan du enten få et gruppeforløb eller et individuelt forløb. Uanset om du vælger et individuelt forløb eller et gruppeforløb, får du kostvejledning, coaching, skyggevejledning, vejning, måling samt hypnose til at ændre det underbevidste sind.

For Henriette Nørgaard Horne handler det om at finde ind til kernen i de udfordringer, du har, og forsøge at finde årsager til dine udfordringer og ikke blot forsøge at lappe med et hurtigt quick-fix eller utallige slankekure.

Vægttab Hypnoterapi Kostvejleder Sundhedscoach Livsstilsændring Low carb fat Antiinflammatorisk kost Keto Selvværd Sundhed Skyggevejleder Dybdepsykologi Selvtillid Hypnose Diæt Slankekur Livskvalitet Helbred Forandringer Livsstil Mad og drikke Ugeavisen Sønderborg Ugeavisen Aabenraa Sønderborg

Billedgalleri

Information

Åbningstider

 • Mandag
 • Tirsdag
 • Onsdag
 • Torsdag
 • Fredag
 • Lørdag
 • Søndag
  10:00 - 22:00
  10:00 - 22:00
  10:00 - 22:00
  10:00 - 22:00
  10:00 - 22:00
  Lukket
  Lukket
Bemærk at særlige åbningstider kan forekomme i forbindelse med helligdage.