DANSKE BILLUND ApS verificeret

CVR
32270069
Tlf nr.
76500900

Virksomhedsbeskrivelse

Bemandingskontoret Danske Billund hører til i Billund og har siden 2009 beskæftiget sig med at rekruttere vikarer og faste medarbejdere til virksomheder i Midtjylland, Sydjylland og Trekantområdet. Danske har derfor stor erfaring med rekruttering, og du kan benytte dig af Danskes ekspertise og services, hvis du er jobsøgende, eller hvis du er på jagt efter ny permanent eller midlertidig arbejdskraft til din virksomhed eller arbejdsplads.

Hos Danske Billund er matchet mellem kandidaters personlighed og virksomheders virksomhedskultur et særligt fokuspunkt, og derfor handler rekruttering om mere end blot at matche medarbejder og kompetencer med virksomhed og stilling. For Danske er det nemlig vigtigt, at kemien mellem arbejdstager og arbejdsgiver er den helt rigtige.

Hos Danske Billund er de især specialister inden for rekruttering af vikarer. Uanset om det er en vikarierende lagermedarbejder eller leder, som du har brug for, sørger Danske Billund for, at du ikke blot får en kandidat, som kan passe opgaven, men som passer perfekt til netop den opgave, du skal have løst.

Danske beskæftiger sig især med rekruttering inden for fagområderne køkken og kantine, kontor og administration, lager og logistik, bygge og anlæg, montage, produktion samt regnskab.

Produktion Industri Maskinfabrikker Rekruttering Beskæftigelse Erhverv Job Jobformidling Stilladsarbejde Vikar Leder Billund UgeAvis Ugeavisen Grindsted Billund

Billedgalleri

Information