Malermester Morten Duus verificeret

CVR
34435235
Tlf nr.
40378952

Virksomhedsbeskrivelse

Malermester Morten Duus holder til i Augustenborg, og firmaet udfører malerfaglige opgaver for både private og erhverv i Sønderborg, Nordborg og på hele Als. Hos Malermester Morten Duus er der fokus på kvaliteten, fagligheden og det gode håndværk. Hos firmaet kan du få råd og vejledning i materialer, farver og producenter.

Med råd og vejledning bliver du også klædt på til selv at kunne træffe afgørende valg og have indsigt i processen. Derved hjælper Malermester Morten Duus dig også til at tage ejerskab over projektet og processen.

Malermester Morten Duus tilbyder maling af facade, fuldspartling af vægge, tapetsering, maling af loft og maling af vinduer. Du kan altid kontakte Malermester Morten Duus for et gratis og uforpligtende tilbud, hvis du står med en konkret maleropgave, som du gerne vil have professionel hjælp til.

Firmaet har mange års erfaring med malerfaget og tilbyder både indendørs og udendørs malerarbejde på både træ, beton, mursten og andre overflader. Du kan kontakte firmaet pr. telefon eller mail, hvis du er interesseret i at høre mere om konkrete priser og tilbud.

Maler Malerforretning Malermester Sønderborg Als Sundeved Mode Trends Håndværker Filt Bolig DIY Ugeavisen Sønderborg

Billedgalleri

Information

Kontakt os via mail

Send email