Noorah verificeret

CVR
30461401

Virksomhedsbeskrivelse

Noorah er en webshop, der tilbyder alt inden for mode, smykker og accessories til kvinder. Her er der fokus på den høje kvalitet og nøje udvalgte varer fra kendte mærker på markedet. Besøger du Noorah, kan du være helt sikker på at finde de fedeste brands og få en fantastisk shoppingoplevelse.


Inden for mode finder du mærker som Modström og Beck Söndergaard. Her er der lagt vægt på at udvælge dametøj for alle kvinder, og hvor der er plads til farver og lækre detaljer. Derudover forhandler Noorah det kendte smykkemærke Enamel, der designer moderne klassikere, hvor der er plads til leg og farver samtidig med, at alle smykker bliver holdt i en simpel stil.


Hos Noorah kan du med garanti finde din nye jakke, en ny kjole eller de perfekte accessories til garderoben. Hvis du har lyst til at se nogle af produkterne fysisk, kan man efter aftale kigge forbi Noorahs lokaler på Sønder Kettingskov 27 i Augustenborg.

Modetøj Accessories Smykker Dametøj Kjoler Jakker Enamel Beck Söndergaard Modström Mundbind Shopping Ugeavisen Sønderborg Sydjylland

Billedgalleri

Information

Kontakt os via mail

Send email