Årslev Begravelsesforretning verificeret

CVR
26251087
Status
Åbent
Tlf nr.
70882021

Virksomhedsbeskrivelse

Årslev Begravelsesforretning står klar til at hjælpe dig, når du skal tage et sidste farvel med en, du holder af. Begravelsesforretningen er din lokale bedemand i Årslev, men Årslev Begravelsesforretning dækker hele Fyn. I forretningen vil du møde erfarne og dygtige bedemænd, som trygt kan være den støtte, du har brug for i en svær tid.

Der er mange ting forbundet med planlægningen af afdødes sidste rejse, og det er vigtigt for de efterladte at få taget den sidste afsked og få sagt værdigt farvel. Dette kan Årslev Begravelsesforretning hjælpe dig med, og Årslev Begravelsesforretning kan hjælpe dig med alt det praktiske fra valg af kiste, urne og blomster til dødsannonce, kontakt til kirke og alt andet praktisk, som det måske kan være svært at overskue, når man står midt i en sorg.

Du kan ringe til Årslev Begravelsesforretning døgnet rundt, og du kan derfor altid ringe til en snak, når det passer dig og din situation bedst, uanset om det er nat eller dag.

Bedemand Begravelsesforretning Begravelser Bisættelser Kister Urner Odense Årslev Næsby Ringe Ørbæk Midtfyn Den sidste rejse Den sidste afsked Dødsannonce Blomster Værdig afsked Min sidste vilje Kirke Samfund Ugeavisen Svendborg Svendborg

Billedgalleri

Information

Åbningstider

mandag Åben 24 timer

tirsdag Åben 24 timer

onsdag Åben 24 timer

torsdag Åben 24 timer

fredag Åben 24 timer

lørdag Åben 24 timer

søndag Åben 24 timer

Bemærk at særlige åbningstider kan forekomme i forbindelse med helligdage.

Kontakt os via mail

Send email