Guldsmed Norup verificeret

CVR
30554795
Virksomheden har
Lukket
Tlf nr.
86620181

Virksomhedsbeskrivelse

Hos Guldsmed Norup i Viborg har vi et hav af forskellige smykker og ure, og du kan helt sikkert finde noget, der passer til din stil. Hvis ikke har vi en vifte af faguddannede medarbejdere, der står klar til at hjælpe og guide dig på rette vej fra det sekund, du træder ind i smykkebutikken.
Hos os kan du ikke blot købe smykker, du har også mulighed for at få støbt smykker efter din egen fantasi. Vi har nemlig et værksted i butikken, og vi er altid klar til at efterleve dine ønsker. Hos Guldsmed Norup guider vi dig også til, hvordan du bedst passer på dine smykker, så de kan forblive smukke i lang tid.
Guldsmed Norup ligger på gågaden i hjertet af Viborg, og vi står klar til at hjælpe dig, hvad end du leder efter en vielsesring, dåbsgave, fine øreringe eller noget helt andet.

Guldsmed Smykker Ure Vielsesringe Gravering Brilliantsmykker Labgrown Gaveidéer Ringe Halskæder Guldsmykker Sølvsmykker Batteriskift Urremme Vedhæng Smykkeværksted Dåbsgaver Øreringe Blomdahl Guld Shopping Fødselsdag Konfirmation Byliv Bjerringbro Avis Viborg Nyt

Billedgalleri

Anmeldelser

avatar

mathias norup - 5/5

Sødt personale og ALTID hjælpsomme.

avatar

Anni Mortensen - 5/5

Som sædvanlig en god betjening og vejledning

avatar

Jette Nielsen - 5/5

God service som altid

avatar

Danick Wiberg - 4/5

Rigtig hjælpsom personale.

avatar

lars sørensen - 5/5

Jeg har kun godt at sige om stedet. De gange jeg har handlet derinde har været iorden. Min datter fik lavet huller i ørerne derinde, og det gik super godt og meget professionelt. Fik en glad pige med hjem. Anbefales

Se alle Google reviews

Information

Kundetilfredshed

4.5
/5
Gennemsnitlig

Åbningstider

mandag 10:00 - 17:30

tirsdag 10:00 - 17:30

onsdag 10:00 - 17:30

torsdag 10:00 - 17:30

fredag 10:00 - 18:00

lørdag 10:00 - 14:00

søndag Lukket

Bemærk at særlige åbningstider kan forekomme i forbindelse med helligdage.