Uniq Automotive - PlejMinBil.dk verificeret

CVR
38676679
Virksomheden har
Lukket

Virksomhedsbeskrivelse

Plejminbil.dk er en Fredericia placeret bil- og bådpleje-virksomhed. Vores kompetencer og produkter er af høj kvalitet, så vi kan tilbyde professionel klargøring og polering; når det passer dig og hvor end du befinder dig. Faglig stolthed, mangeårig branche-erfaring og høj kundetilfredshed er nogle af nøgleordene, når du vælger os. Vi har base i Fredericia men dækker primært Trekantområdet og løser også opgaver udenfor Trekantområdet.


Udover kvalitets-klargøring af både og biler løser vi også opgaver til Campingvogne og Autocampere.


 


Vores primærkunder findes i både privat- og BtB segmentet. Vi tilbyder indvendig klargøring af jeres firmabiler, hvor end I er. Det betyder, at vi rengør jeres biler, mens I er på opgave og derved fortsat tjener penge. Når I er i gang, er vi i gang.


PlejMinBil.dk kommer ud til jer, om I er på privatadressen, firmaadressen, på kundebesøg eller holder fyraften, og vi kører ikke igen før jeres biler skinner.


Det vigtigste for os er kvaliteten i håndværket samt høj kundeservice, og derfor er du sikret et professionelt resultat med et smil.

Bilpleje Fredericia Bilpleje vejle Bilpleje Kolding Bilpleje Middelfart Bådpleje Fredericia Bådpleje Vejle Bådpleje Kolding Bådpleje Middelfart Biler Motor Erhverv Fredericia

Billedgalleri

Information

Åbningstider

mandag 08:00 - 16:00

tirsdag 08:00 - 16:00

onsdag 08:00 - 16:00

torsdag 08:00 - 16:00

fredag 08:00 - 14:00

lørdag Lukket

søndag Lukket

Bemærk at særlige åbningstider kan forekomme i forbindelse med helligdage.

Kontakt os via mail

Send email