Tobakken verificeret

CVR
18156504
Tlf nr.
75180000

Virksomhedsbeskrivelse

På Tobakken finder I kulturoplevelser i helt unikke rammer. Tobakken er stedet, I skal hen, når I vil høre levende musik på et spillested, der har fokus på den fede oplevelse. Her finder I alt fra koncerter til foredrag og forestillinger med spændende personligheder. Alt sammen foregår i historiske rammer, fra dengang Tobakken var en ægte tobaksfabrik.

I kan også opleve den hyggelige stemning i TobakkenBIO eller TobakkenCAFÈ, hvor I kan nyde et nøje udvalg af film, eller I kan deltage i spisninger før forestillingerne, der afholdes i Tobakkens unikke lokaler. God musik og spændende kultur finder du i Esbjerg på Tobakken, hvor vi byder dig velkommen i et moderne kulturhus, der har rødder langt tilbage i tiden.

tobakken tobakken esbjerg Koncerter forestillinger Musik levende musik spillested kulturhus tobakken biograf tobakken cafe Det sker Oplevelser Kultur Ugeavisen Esbjerg Esbjerg

Billedgalleri

Anmeldelser

avatar

lars sørensen - 5/5

Et rigtigt lækkert koncertsted, med en lille og en stor sal. Begge har god lyd og udsyn, men især store sal skiller sig positivt ud med flere niveauer for publikum og en sprød lyd. Anbefales

avatar

Jørn viborg - 5/5

Altid godt, flinke mennesker 👍👍👍

avatar

Bo Finn Poulsen - 4/5

Altid godt. Også denne gang til en fremragende koncert med Electric Guitars og Sanne Salomonsen

avatar

Kjell Elkjær Klemmensen - 5/5

Super koncert med Savage Rose 🌹

avatar

Hella Johnsen - 5/5

Dejligt sted at tage til koncert. Kunne ønske mig, at der var et område for os, som ik er vild med mange mennesker tæt på. Og ja helt ok at skulle give lidt ekstra for det.

Se alle Google reviews

Information

Kundetilfredshed

4.5
/5
Gennemsnitlig

Kontakt os via mail

Send email