SNEDKER- OG TØMRERFORRETNINGEN ERIK PEDERSEN A/S verificeret

CVR
82461019
Virksomheden har
Åben
Tlf nr.
74525650

Virksomhedsbeskrivelse

Du finder Snedker- og Tømrerforretningen Erik Pedersen A/S i Haderslev. Snedker- og Tømrerforretningen Erik Pedersen A/S tilbyder udskiftning af vinduer, udskiftning af døre, nyt tag og tagarbejde, tilbygning til hus, renovering af hus, energirenovering og energioptimering.

Firmaet har i mere end fem årtier hjulpet private med optimering, renovering og godt håndværk, når der var behov for det. Hos Snedker- og Tømrerforretningen Erik Pedersen A/S vil du kun møde uddannede tømrer og snedkere, og derfor er du sikret god kvalitet, godt håndværk og et godt resultat. Der er 15 ansatte, hvoraf 3 er lærlinge.

Derudover er Snedker- og Tømrerforretningen Erik Pedersen A/S en energiuddannet virksomhed, hvilket betyder, at virksomhedens personale er klædt fagligt på til at kunne hjælpe dig med både energioptimering og energirenovering, hvilket både er til fordel for klimaet, men også din økonomi og pengepung på sigt. Som et af de få i branchen har firmaet eget snedkerværksted.

Du kan kontakte Snedker- og Tømrerforretningen Erik Pedersen A/S i Haderslev, hvis du vil have et uforpligtende tilbud eller har en konkret forespørgsel.

Tømrer Snedker Tagarbejde Tilbygning Renovering Bolig DIY Samfund Ugeavisen Haderslev Haderslev

Billedgalleri

Anmeldelser

avatar

Sanne Johannsen - 5/5

Når man ringer og spørg om de vil hjælpe en, er der ingen sure miner, og er gerne der, de er flinke og hjælpsomlig, har ikke noget at sige ondt om dem 😉😉😉😉 vh Sanne

Se alle Google reviews

Information

Kundetilfredshed

3.5
/5
Gennemsnitlig

Åbningstider

mandag 07:00 - 16:00

tirsdag 07:00 - 16:00

onsdag 07:00 - 16:00

torsdag 07:00 - 16:00

fredag 07:00 - 16:00

lørdag Lukket

søndag Lukket

Bemærk at særlige åbningstider kan forekomme i forbindelse med helligdage.

Kontakt os via mail

Send email