Revisorerne i Skals verificeret

CVR
19952193
Virksomheden har
Åben
Tlf nr.
86694600

Virksomhedsbeskrivelse

For os som revisionsfirma sætter vi en ære i at tage hånd om dig og din virksomhed. Vi har fokus på den personlige kontakt til vores kunder, fordi vi mener, at du skal kende de personer, du sidder overfor, sådan at du føler en tryghed i at overlade din økonomi til os. Således mener vi, at vi gennem nærvær, tillid og større kendskab til hinanden kan skabe den bedste løsning specifikt målrettet til dig.


Derudover markerer vi os på vores kerneværdier, såsom ordentlighed, tillid, kvalitet, faglighed, sammenhold, nærvær, engagement og balance da de hver især har central betydning i vores arbejde, og for vores omgang med hinanden, og i særdeleshed med vores kunder.


Vi kan hjælpe dig med dine udfordringer. Hovedsageligt arbejder vi med udarbejdelse af regnskaber, revision og skat, momsopgørelser, rådgivning, fradrag, årsopgørelse, selvangivelse, budgetudarbejdelse, omstrukturering og generationsskifte. Derudover tilbyder vi erhvervsservice, hvor vi administrerer din virksomheds bogholderi, herunder udarbejdelse af kontering, bogføring og løn. Vi tilbyder også en fuldservicepakke, hvor vi tilbyder hjælp med både løn, bogføring, erhvervsservice, moms, årsregnskab, betaling af regninger og meget mere.


Desuden er det vigtig for os, at der er et kvalitetstjek på det arbejde, vi laver, da vi værner om vores navn og kvalitet, og derfor er der altid fire øjne på vores arbejde, inden at det bliver sendt ud af huset.


Vores kundegrundlag består af små, mindre og mellemstore virksomheder indenfor detail, industri og servicefag, herunder håndværkere, som vi har mange års erfaringer med, og med nutidens teknologiske løsninger kan vi ubesværet kommunikere, og sende data mellem os og kunderne, hvorfor vores kundeområde dækker hele Danmark.


Vi sætter en stor ære i fortsat at skabe udvikling og vækst i virksomheden, hvilket vi opnår gennem høj servicegrad og nærvær i kontakt med kunden. Ligeledes stræber vi altid efter at skabe udvikling gennem tillidsfuldt og positivt samarbejde med nye kundegrupper.


Hop ind på vores hjemmeside, og læs mere på www.reviskals.dk – kontakt os, så finder vi den rigtige løsning for dig.


HUSK!


Det første møde hos os er altid GRATIS og helt uforpligtende.

Moms momsopgørelse SKAT Revision Regnskab Årsopgørelse Bogføring Erhvervsservice årsregnskab Revisor Revisionsfirma Rådgivning Fradrag Selvangivelse Økonomi Iværksætter generationsskifte Balance Løn Omstrukturering Erhverv Privatøkonomi Viborg Nyt Viborg Rundt om Viborg

Billedgalleri

Anmeldelser

avatar

Louise Ruby - 4/5

Kompetente folk og god service. Fik den hjælp og vejledning jeg havde brug for.

Se alle Google reviews

Information

Kundetilfredshed

4.7
/5
Gennemsnitlig

Åbningstider

mandag 09:00 - 16:00

tirsdag 09:00 - 16:00

onsdag 09:00 - 16:00

torsdag 09:00 - 16:00

fredag 09:00 - 13:00

lørdag Lukket

søndag Lukket

Bemærk at særlige åbningstider kan forekomme i forbindelse med helligdage.

Kontakt os via mail

Send email