Restaurant Søpromenaden verificeret

CVR
29009260
Virksomheden har
Lukket
Tlf nr.
35426606

Virksomhedsbeskrivelse

Værner du også omkring gammeldags mad og klassiske madtraditioner? Sætter du pris på et godt brunch-arrangement eller måske et lunch-arrangement? Ønsker du at blive taget i hånden igennem en fantastisk selskabsmenu, eller opleve en skøn påskefrokost-menu? Så er Restaurant Søpromenaden det rette sted. Hos Restaurant Søpromenaden sætter vi nemlig en dyd i at kunne opfylde alle disse ting. 

Vi har en lang række forskellig mad og drikke, og uanset om du kommer til middagstid eller for at få den fantastiske aftenmenu, er du altid velkommen til lækker mad og god service. Vi ligger på Sortedam Dossering 103, 2100 København Ø, og har åbent alle ugens syv dage. Der er altså ingen undskyldninger for ikke at komme på  besøg.

Søpromenaden ved Sortedamssøen Gammeldags mad klassiske madtraditioner brunch arrangement lunch arrangement Selskabsmenu Påskefrokost menu aftenmenu Kaffearrangement Søpromenaden søpromenaden.dk Mad og drikke Brug byen København KøbenhavnLIV

Billedgalleri

Anmeldelser

avatar

Pernille Vernegren - 2/5

Sød betjening og dejlig hjemmelavet agurkesalat :) - så 2 stjerner mere kan det desværre ikke blive til. Jeg fik ribbensteg, 3 skiver og det virkede desværre til, at de havde været en tur i ønskebrønden... ikke rart. Min partner fik gammeldags oksesteg og den var mør, men havde overhovedet ingen smag - det var samme brune sovs til begge retter, som også var ganske smagsløs. Stedet virkede hyggeligt, dog var der streng frituredunst i hele lokalet (det kan være, at udsugningen skal forbedres)

avatar

Dennis Jensen - 4/5

Rigtigt dejligt sted kommer helt sikkert igen og prøver noget andet.

avatar

Morten Nielsen - 3/5

Skuffende oplevelse, der skal ikke meget til for at lave en god julefrokost, men på denne tirsdag havde kokken ikke sin bedste dag, kedelig mad, dagens bedste oplevelse var snapsen fra O.P.

avatar

Lars Eberhardt - 4/5

Super hyggeligt. Dejlig beliggenhed med skøn udsigt over Sortedams søen. Venligt personale. God dansk smørrebrød. Store pæne stykker. Meget for pengene. Stedet er meget til øl og snaps. Især stort udvalg i snaps. Meget begrænset udvalg af vin. Bad om et glas hvidvin. Der var én slags at vælge imellem. En hæderlig Sauvignon Blanc, men så heller ikke mere. Stedet kan alligevel absolut anbefales for autentisk Østerbro stemning og dejligt smørrebrød.

avatar

Lise Schou - 3/5

Vi fik frokostplatter, og der var kun 5 små silde-snitter af både de marinerede og kryddersildene til 3 personer.

Se alle Google reviews

Information

Åbningstider

mandag 11:00 - 22:30

tirsdag 11:00 - 22:30

onsdag 11:00 - 22:30

torsdag 11:00 - 22:30

fredag 11:00 - 22:30

lørdag 11:00 - 22:30

søndag 11:00 - 21:30

Bemærk at særlige åbningstider kan forekomme i forbindelse med helligdage.

Kontakt os via mail

Send email