RealMæglerne Middelfart ApS verificeret

CVR
41477458
Virksomheden har
Åben
Tlf nr.
71995500

Virksomhedsbeskrivelse

Er det svært at få solgt sin bolig i og omkring Middelfart? Ikke hvis du har den rigtige ejendomsmægler. Og den rigtige er RealMæglerne Middelfart ApS.


De har et kæmpe køberkartotek og er ikke tilfredse, før din handel er aftalt og færdiggjort med et smil på alle parters læber. 


De klarer salgsvurdering, bolighandel, salg, tinglysning, salgstjek, ejerskifte, skødeskrivning, køberrådgivning, fremvisning og meget mere endnu. 


Din bolig bliver solgt, og dit drømmehjem bliver fundet med RealMæglerne Middelfart ApS. Der findes ingen bolig, der ikke kan sælges eller findes til køber, hvis du har den rette mægler. 


Og når det gælder noget så vigtigt som din bolig, din drømmebolig i eller omkring Middelfart, så vil du have, at der er tjek på alt, og at boligkøbet forløber så gnidningsfrit som muligt. 


Derfor skal du vælge RealMæglerne Middelfart ApS. Fordi den gode kunderelation og den stærke handel er vigtig for dig og deres varemærke. Tag kontakt med det samme og hør, hvad I skal finde ud af sammen. 

REALMÆGLERNE Middelfart Bolig Ejendomsmægler Boligsalg Salgsvurdering Boligkøb Bolighandel Salg tinglysning Vurdering ejerskifte salgstjek Ejendomsvurdering Køberrådgiver Fremvisning Køberkartotek Hus Mægler Købe Sælge Skøde Skødeskrivning Erhverv Byg nyt Middelfart

Billedgalleri

Information

Åbningstider

mandag 10:00 - 17:00

tirsdag 10:00 - 17:00

onsdag 10:00 - 17:00

torsdag 10:00 - 18:00

fredag 10:00 - 16:30

lørdag Lukket

søndag Lukket

Bemærk at særlige åbningstider kan forekomme i forbindelse med helligdage.

Kontakt os via mail

Send email