KARLSSON INDRETNING & DESIGN verificeret

CVR
39434032
Virksomheden har
Åben
Tlf nr.
30135005

Virksomhedsbeskrivelse

KARLSSON INDRETNING og DESIGN tilbyder hjælp og rådgivning til boligstyling og boligindretning – både i private hjem og i forbindelse med salg af din bolig. Her gøres boligen salgsklar med ny boligindretning, så boligen sælges hurtigere. Det kan også være for dig, der drømmer om hjælp fra en indretningskonsulent til alt lige fra rådgivning, inspiration og tips til din nuværende indretning.
KARLSSON INDRETNING og DESIGN tilbyder også komplet indretning og møblering af tomme boliger for en hurtigere udlejning samt indretning af kontorer og erhvervslokaler til små og mellemstore virksomheder.
KARLSSON INDRETNING og DESIGN holder som udgangspunkt til i Nyborg og Fredericia, men kører ud i hele Danmark. I begyndelsen var deres primære beskæftigelse at gøre boliger salgsklare. I dag er forretningen meget mere end det. KARLSSON INDRETNING og DESIGN både rådgiver og hjælper med boligindretning til alle, der har brug for det.
Uanset om du har brug for faglig rådgivning og hjælp til indretning for hurtigere salg eller udlejning eller blot tips til boligindretning, kan du forhøre dig hos Charlotte Karlsson fra KARLSSON INDRETNING og DESIGN. Kontakt hende allerede i dag, og få den rette hjælp fra en kyndig boligstylist.

Boligstyling Boligindretning Boligstylist Indretning Indretningskonsulent Bolig Livsstil Shopping

Billedgalleri

Anmeldelser

avatar

Anne Jørgensen - 5/5

Vi har brugt boligstylist Charlotte Karlsson, da vi var fastlåst på indretningen i stuen. Hun så heldigvis muligheder i stedet for begrænsninger, og resultatet blev rigtig godt. Så godt, at hun også blev bedt om, at kigge på sønnens teenage værelse og en ikke hyggelig havestue. Sønnen fik et sejt teenageværelse og vi fik en hyggelig havestue. Vi kan varmt anbefale StyleB4sale. Charlotte er dygtig, og det koster ikke en formue, da hun genbruger nogle af de ting man har i forvejen.

avatar

Allan Madsen - 5/5

Charlotte er virkelig dygtig, og har øje for selv den mindste lille detalje, når det gælder indretning, Det med at bruge ens egne ting på en ny og kreativ måde, syntes vi specielt godt om. Vi føler vi har fået meget for pengene, og kan varmt anbefale Charlotte til andre.

avatar

Per Franck Knudsen - 5/5

Da vi skulle sælge hus, bad vi Charlotte om hjælp. Dette bevirkede, at vi fik taget nogle fantastiske billeder, og huset blev solgt på under 3 måneder. Vi var så tilfredse, at vi fik hende til at hjælpe med at indrette det nye hus også.

Se alle Google reviews

Information

Åbningstider

mandag 08:00 - 17:00

tirsdag 08:00 - 17:00

onsdag 08:00 - 17:00

torsdag 08:00 - 17:00

fredag 08:00 - 17:00

lørdag 08:00 - 17:00

søndag Lukket

Bemærk at særlige åbningstider kan forekomme i forbindelse med helligdage.

Kontakt os via mail

Send email