Invita Køkkener (Viborg) verificeret

CVR
40687629
Virksomheden har
Åben
Tlf nr.
86230000

Virksomhedsbeskrivelse

Hos Invita Køkkener i Viborg kan du altid få hjælp, når du skal lave nyt køkken, bad, bryggers eller garderobe. Her er der fokus på dansk design, når det er bedst, og alle indretningskonsulenter er klar til at hjælpe jer med at levere jeres køkkendrøm.

Invita Køkkener i Viborg kan altid hjælpe med personlige løsninger, som er tilpasset jeres bolig og jeres boligdrømme. I kan booke tid til et designmøde, hvor vi finder frem til helt præcis, hvordan jeres køkken eller bryggers skal se ud. 

Drømmer du om et nyt køkken, er det absolut en anbefaling værd at besøge Invita Køkkener i Viborg. Du kan altid se de lokale åbningstider i Viborg Nyt, hvorefter du kan planlægge dit næste besøg til Invita Køkkener i Viborg.

Køkken Bad Bryggers Garderobe dansk design designmøde Nyt køkken køkkendrøm personlige løsninger indretningskonsulenter Bolig Byg nyt Viborg Nyt Viborg Rundt om Viborg

Billedgalleri

Anmeldelser

avatar

Grete Hald - 3/5

Køkkernes kvalitet var ok, havde regnet med sælgeren ville se på vores medbragte tegning over køkkenet og kommet med forslag til en tegning, hvilket ikke kom på tale, vi kørte til et andet firma det med det samme ridsede op hvordan køkkenet kunne se ud og vi endte med at købe der

avatar

Poul Hoffmann Sørensen - 5/5

Vi har 10 år gammel invita køkken. Først må jeg rose for den solide kvalitet. En hjørne skuffe var forleden gået i stykker. Jeg sendte mail til invita. Ganske kort efter modtog vi nyt sæt til hjørne skabet. Det kalder jeg god service. Tak for det.

avatar

Kim Smitt - 4/5

Venlig og god service

avatar

Walter Petersen - 4/5

Rigtig fin butik og hende vi mødte var super imødekomme, der var ikke rigtigt noget der faldt i vores smag så vi fik et tilbud om de kom ud og ser h ad der kan lade sig gøre, uden det koster noget selvfølgelig.. Jeg er meget stor fan ind til videre nu må vi se hva det ender med :)

avatar

Daniel Nielsen - 3/5

Vi er godt tilfreds med vores køkken i en helhed men er meget skuffet over kundeservicen og vi hade meget problemer med at få nogen låger der ikke være fejl på. Vi nåede at få skiftet 10 låger pga maling fejl før vi til sidst fik nogen der var uden fejl. Dette være der ikke kompensation med kun at sælgeren sagde 3 gang er lykkens gang. Vi er i dag tilfreds med køkkenet men skuffet over den service vi fik den gang.

Se alle Google reviews

Information

Kundetilfredshed

3.9
/5
Gennemsnitlig

Åbningstider

mandag 09:00 - 17:00

tirsdag 09:00 - 17:00

onsdag 09:00 - 17:00

torsdag 09:00 - 17:00

fredag 09:00 - 17:00

lørdag 10:00 - 13:00

søndag Lukket

Bemærk at særlige åbningstider kan forekomme i forbindelse med helligdage.

Kontakt os via mail

Send email