Cotti Rens verificeret

CVR
17513796
Virksomheden har
Lukket
Tlf nr.
66132812

Virksomhedsbeskrivelse

Hos Cotti Rens finder du et vaskeri i Odense, som har mange års erfaring med alt fra tøjrens, tæpperens og bilvask. Når det handler om tekstiler og biler, er det vigtigt, at du stoler på, at vaskeriet ved, hvad de gør. Cotti Rens i Odense har erfaringen og professionalismen til at varetage opgaven med dine tekstiler og din bil og sørge for, at de er klar til afhentning til aftalt tid.

Cotti Rens i Odense kan også være med til at sørge for, at dine medarbejdere altid er ordentligt klædt på, at deres bil altid skinner, og ikke mindst at tæpperne på kontoret er pletfrie. Det er nemlig muligt at lave en firmaaftale med Cotti Rens.

Ved vaskeriet Cotti Rens i Odense er der en stræben efter en klar sammenhæng mellem kvalitet og fornuftige priser.

Renseri Tøjrens tæpperens Tøjvask Bilrens Erhvervsvask Møbelrens Bilvask Tekstilrens tøjreparation Bolig Livsstil Shopping Ugeavisen Odense Odense Dalum Hjallese Avis

Billedgalleri

Anmeldelser

avatar

molevaskeren1 - 5/5

Jeg har fået lappet mine arbejdsbukser, der havde et hul omkring skridtregionen (altså der hvor indersiden af de to bukseben mødes). Jeg havde egentlig bare regnet med en lap henover, men da jeg modtager bukserne (til tiden), kan jeg knap nok se, at bukserne nogensinde skulle have være sprækket. Jeg er meget imponeret over deres arbejde, det er VIRKELIG blevet flot, og prisen er derudover også ganske god. Hvis du står og skal have repareret noget tøj, så kan jeg varmt anbefale dette sted! I øvrigt var serviceniveauet også ganske fint! jeg giver 5/5 for den samlede oplevelse.

avatar

Morten Frank - 1/5

Vi har anvendt Cotti’s til at rense vores juledug og tilhørende servietter. Det er ikke lykkedes dem, trods at den er helt normalt beskidt, men en smule pletter fra sovsen. Ikke nok med det ikke er lykkedes at rense dugen, så har de ikke oplyst det ved afhentning, så vi står her lille-juleaften og kan ikke nå at gå til et andet renseri.

avatar

Nasser Ajine - 1/5

Desværre det dårligste renseri jeg nogensinde har prøvet i mit liv. Jeg ringer for at høre, hvor lang tid det tager at rense en dobbelt-topmadras. 1-2 får jeg at vide. Afleverer den samme dag, og kommer ned igen 4 dage efter. Den er så ikke klar. De er slet ikke begyndt. Jeg får at vide, at jeg skal vente til 8. dagen, og at de vil ringe, når den er klar. Er der gået 9 dage, de har lukket for i dag, og jeg har intet hørt.

avatar

Thomas Eriksson - 5/5

Virkelig god service

avatar

Jesper Therkildsen - 1/5

Jeg vil hellere selv have brugt en lørdag på at rengøre min bil, end at anvende cotti rens. Jeg bestilte en diamant Rens hos dem, og regnede med at alt bare spillede. Jeg ved ikke om jeg har været uheldig, ift. Andre anmeldere, men resultatet var enormt sjusket, og jeg måtte bede personalet om at fjerne flere ting de havde overset. Ærgerlig oplevelse, og de ringede heller ikke da bilen var klar til afhentning som aftalen lød på. Øv :-(

Se alle Google reviews

Information

Kundetilfredshed

3.9
/5
Gennemsnitlig

Åbningstider

mandag 08:00 - 17:30

tirsdag 08:00 - 17:30

onsdag 08:00 - 17:30

torsdag 08:00 - 17:30

fredag 08:00 - 17:30

lørdag 10:00 - 13:00

søndag Lukket

Bemærk at særlige åbningstider kan forekomme i forbindelse med helligdage.

Kontakt os via mail

Send email