CENTRAL MØBLER. ODENSE A/S verificeret

CVR
53162428
Virksomheden har
Lukket
Tlf nr.
66175436

Virksomhedsbeskrivelse

Findes der noget skønnere end ærligt design og vaskeægte klassikere? Det synes vi ikke. Derfor er CENTRAL MØBLER ODENSE A/S det helt perfekte sted for dig, der gerne vil finde din foretrukne forhandler inden for designermøbler, belysning og tilbehør til boligen. De har siden 1927 leveret design og kvalitet i deres butik på Magnoliavej 3-5 i Odense SV.

CENTRAL MØBLER ODENSE A/S sælger både til private og erhverv. I erhvervsafdelingen finder du møbler, der er særligt beregnet til stilfulde og smukke kontormiljøer. Sortimentet byder blandt andet på skriveborde, kontorstole og loungestole. Derudover er der rig mulighed for at finde alle de velkendte, danske designere. Louis Poulsen er for eksempel at finde hos CENTRAL MØBLER ODENSE A/S, hvor der altid er et stort udvalg af de smukke lamper.

Besøg CENTRAL MØBLER ODENSE A/S i deres fysiske butik i Odense SV. Her får du en interiørbutik, der har styr på, hvad kvalitet, klasse og design handler om. Har du spørgsmål, kan du altid kontakte dem på enten mail eller telefon.

Designmøbler Boligfornyelse Belysning Livsstil erhvervsindretning Møbler Lamper Senge carl hansen Louis Poulsen Indretning montana Sofa Stole Inspiration Kvalitet Odense Bolig Reoler Shopping Ugeavisen Odense Ugeavisen Svendborg

Billedgalleri

Anmeldelser

avatar

Renall Pedersen - 5/5

Min Kinnarps kontorstol var gået løs i ryggen. Svend var omgående klar og reparerede den meget hurtigt. Tak for god vejledning, samt hurtig og effektiv ekspedition af eksperten. Det var en god hjælp at få da jeg til dagligt er meget afhængig af netop den stol i hjemmet.

avatar

Mr. M - 5/5

Nok Odense ældste boligindretning butik.⭐⭐⭐⭐⭐ Rigtig flot møbelbutik. Inspirerende og spændende butik. Stort og fint udvalg. Virkelig Sød og hjælpsom betjening. Var inde og se på deres fin udvalg af Louis Poulsen lamper.

avatar

Mogens Bøgsted - 5/5

En super god oplevelse, og en meget behagelig betjening!

avatar

Karen Bentzen - 5/5

Super oplevelse

avatar

Jan Jensen - 2/5

Er indrettet således at man skal gå rundt i labyrinten så man skal forbi alle deres varer lidt for mange indtryk føler at man går langt for at handle lidt trættende varren er okay bare ikke noget for folk med gang besvær tænker på hvornår er vi ude af butikken når man har jokket rundt

Se alle Google reviews

Information

Kundetilfredshed

4.4
/5
Gennemsnitlig

Åbningstider

mandag 09:30 - 17:30

tirsdag 09:30 - 17:30

onsdag 09:30 - 17:30

torsdag 09:30 - 17:30

fredag 09:30 - 19:00

lørdag 10:00 - 14:00

søndag Lukket

Bemærk at særlige åbningstider kan forekomme i forbindelse med helligdage.

Kontakt os via mail

Send email