Andersen's Begravelsesforretning verificeret

CVR
41167203
Virksomheden har
Åben
Tlf nr.
26215555

Virksomhedsbeskrivelse

Midt i hjertet af København ligger Andersen's begravelsesforretning, som er ejet af bedemand Henrik Correll Andersen, der har rig erfaring inden for branchen. Bedemand Henrik Correll Andersen er kendt for at holde et godt og forstående overblik over den svære situation. Det er altid dit ønske, der er i fokus, og vi giver plads til de svære følelser, der følger med et dødsfald i familien. Hos os er fokus på tillid og tryghed.
Foruden en dyb forståelse og kyndig vejledning har vi også specialiseret os i et bredt udvalg af kister og særligt urner. Vi kan tilbyde både biourner, træurner og søurner – alt sammen i mange forskellige former og farver. Uanset om du vælger en kiste eller en af vores mange urner, står vi altid garant for, at dit valg er konstrueret i gode og forsvarlige materialer. Vores kister har både polstring samt madras og pude indvendigt.
Andersen's begravelsesforretning er det rigtige valg for dig i københavnsområdet, der ønsker en tryg og tillidsfuld hjælp i den svære situation, du og din familie står i. Vi sørger altid for, at der er plads til alle de følelser et dødsfald i familien bringer med sig, og vi håndterer de praktiske udfordringer for dig.

Bedemand Begravelse Kiste Urne Krematorie Kapel Gravsted Sidste vilje Begravelsesforretning Død Samfund Kultur Mærkedage Østerbro Avis Nørrebro/Nordvest Bladet

Billedgalleri

Anmeldelser

avatar

Jette Lundby - 5/5

En begravelse med følelser og meget stor hjælp og kendskab. Verdensklasse 🏫

Se alle Google reviews

Information

Åbningstider

mandag Åben 24 timer

tirsdag Åben 24 timer

onsdag Åben 24 timer

torsdag Åben 24 timer

fredag Åben 24 timer

lørdag Åben 24 timer

søndag Åben 24 timer

Bemærk at særlige åbningstider kan forekomme i forbindelse med helligdage.

Kontakt os via mail

Send email