Uldum Kro verificeret

CVR
28583338
Virksomheden har
Lukket
Tlf nr.
75678007

Virksomhedsbeskrivelse

Uldum Kro i Uldum leverer mad ud af huset, uanset hvilket arrangement du skal holde. De laver alt deres mad fra bunden, så du kan være sikker på, at kvaliteten er god. De byder dig bl.a. på buffet, tapas eller brunch. Der er åbent mellem 8 og 14 på hverdage, hvorefter der er åbent for arrangementer og selskaber.


Uldum Kro leverer maden til dit arrangement, så du kan fokusere på dine gæster. De kan stå for fra 10 og op til flere hundrede kuverter. Du kan vælge dine retter fra deres menukort, men har du specifikke ønsker, kan du altid kontakte dem for at aftale nærmere, så vil de hjælpe med at sammensætte den helt rigtige menu til dig.


Uldum Kro er et oplagt sted at holde selskaber nær Horsens og Vejle, uanset hvilken begivenhed der skal markeres. Du kan ringe til dem eller udfylde kontaktformularen på deres hjemmeside for mere info, så vil de kontakte dig.

Tapas Selskaber Fester Take away Fest Kro Mad Brunch Buffet uldum Mad og drikke Støt din by Vejle

Billedgalleri

Anmeldelser

Tage Jensen - 4/5

Fint og venligt personale og godt mad.

Finn Sander Olsen - 3/5

Der er plads til forbedringer: Meget dårlig akustik. Stille og rolige samtaler er helt umulige, selskaber bliver derved utåleligt støjende. Lyset skal ikke slukke medens man er på toilettet, det er uhumsk mørkelej. Hilsen en gæst ved en 80 års fødselsdag, hvor der FINT blev serveret klækker mad. Tak.

Cheyne R. Bonde - 4/5

Dejligt sted, ville gerne opleve stedet under andre omstændigheder

Margrethe Tanghus - 5/5

Fantastisk mad til fine priser.

Kirsten Thulstrup - 4/5

Vi fik noget dejlig mad. Hvis jeg lige skal sige noget var flæsket lige stegt lovlig hårdt. Vi fik stegt flæsk og persillesovs

Se alle Google reviews

Information

Kundetilfredshed

4.2
/5
Gennemsnitlig

Åbningstider

mandag 08:00 - 14:00

tirsdag 08:00 - 14:00

onsdag 08:00 - 14:00

torsdag 08:00 - 14:00

fredag 08:00 - 14:00

lørdag Lukket

søndag Lukket

Bemærk at særlige åbningstider kan forekomme i forbindelse med helligdage.

Kontakt os via mail

Send email