Shell Råsted verificeret

CVR
13262306
Virksomheden har
Lukket

Virksomhedsbeskrivelse

Shell i Råsted er eget af Magnus Madsen - og det er ham, der har drevet tankstationen siden 1989. Bag ham er et stort hold ansatte, der står til at opretholde den allerbedste service på tankstationen.
Hos os kan du nemlig købe lige hvad du står og mangler, når du er ude også køre langt. Vi kan friste med både bland-selv-slik, hotdogs, varme så vel som kolde drikke og sandwiches med mere. Er der en spillehaj gemt i dig, står vi også klar med dagens Tips & Lotto. Vi har også spillehal.
Derudover tilbyder vi naturligvis også en ordentlig vask af din bil, samt udlejning af trailere. Derudover har vi også en sortiment af biludstyr og flaskegas.
Vi sælger Variant og Brenderup trailere og reservedele til trailere.
Er apoteket lukket kan du også regne med vores hjælp, da vi både sælger håndkøbsmedicin, og udleverer receptpligtig medicin fra Mariager Apotek. Derudover kan du også hente dine pakker hos os, hvis de er blevet sendt med DAO, GLS, PostNord eller Bring.
Du kan naturligvis også tanke benzin hos os. Vi står klar med at hjælpe dig, hvad end du har brug for mad, afhentning af pakker eller reservering af en trailer.

Trailer Trailerudlejning Trailerværksted Hus Affald Adblue Tankstation Benzinstation Gasflasker Hotdogs Bremsebakker Bremsetromler Flytning Bremsekabler Tagboks V-Power Brenderup Variant Bilvask Lygter Brug byen Motor Randers Mariager Avis

Billedgalleri

Anmeldelser

avatar

Arne Pedersen - 5/5

Super sted , god og venlig betjening 👍

avatar

Arne Christensen - 4/5

Fin tankstation

avatar

Kim Larsen - 5/5

Se alle Google reviews

Information

Kundetilfredshed

4.7
/5
Gennemsnitlig

Åbningstider

mandag 05:00 - 21:00

tirsdag 05:00 - 21:00

onsdag 05:00 - 21:00

torsdag 05:00 - 21:00

fredag 05:00 - 21:00

lørdag 06:30 - 21:00

søndag 06:30 - 21:00

Bemærk at særlige åbningstider kan forekomme i forbindelse med helligdage.