Center Auto Odense/ Kurt Jensen verificeret

CVR
25254902
Virksomheden har
Lukket
Tlf nr.
66136060

Virksomhedsbeskrivelse

Du finder Center Auto Odense/Kurt Jensen i Odense. Hos Center Auto Odense/Kurt Jensen kan du få professionel og kyndig hjælp til din bil, når det drejer sig om reparationer, eftersyn, dæk og fælge samt klargøring til syn. Når det kommer til reparationer, kan Center Auto Odense/Kurt Jensen hjælpe dig med bremser, styretøj, udstødning, motor, kobling, sænkning og støddæmpere.

Omfanget af reparationen og prisen aftales altid på forhånd, så du slipper for ubehagelige økonomiske overraskelser, når du kommer og henter din bil igen. Hvis det undervejs i arbejdet skulle vise sig, at der er behov for yderligere behandling af din bil, vil du altid blive kontaktet først, så du kan godkende beslutning og pris inden.

Center Auto Odense/Kurt Jensen har det nyeste i både tester og udstyr og kan derfor hjælpe dig i langt de fleste tilfælde uafhængigt af bilmærke. Der anvendes også kun originale reservedele fra anerkendte mærker til reparationer. Derfor kan du være sikker på et godt resultat og god kvalitet, når du sender din bil på værksted hos Center Auto Odense/Kurt Jensen.

Eftersyn Klargøring BMW Autoreparation Dæk

Billedgalleri

Anmeldelser

avatar

Kjeld Alfred Pedersen - 1/5

Altid god service .

avatar

Per Koch Benavent - 5/5

Jeg ringer altid bare til Kurt, og få en tid, når der er noget med bilen. Så er man sikker på at arbejdet bliver udført ordentligt. Har haft forskellige biler ved Kurt, og lige meget hvilket mærke, så bliver det ordnet.

avatar

Lilbrith Jørgensen - 5/5

Altid god service. Og man føler sig sikker når man kører derfra

avatar

Anders Christense - 4/5

Altid god service og god stemning

avatar

Hans Kingo - 5/5

Kanon service

Se alle Google reviews

Information

Kundetilfredshed

4.6
/5
Gennemsnitlig

Åbningstider

mandag 08:00 - 16:30

tirsdag 08:00 - 16:30

onsdag 08:00 - 16:30

torsdag 08:00 - 16:30

fredag 08:00 - 16:30

lørdag Lukket

søndag Lukket

Bemærk at særlige åbningstider kan forekomme i forbindelse med helligdage.

Kontakt os via mail

Send email