Olga`s kost verificeret

CVR
34306206
Tlf nr.
31243243

Virksomhedsbeskrivelse

Hos Olga’s Kost tilbydes professionel erhvervsrengøring for større virksomheder i Midtjylland, herunder blandt andet Vejle, Juelsminde, Hedensted og Horsens. Her får du altid et præsentabelt og yderst professionelt resultat, så du i stedet kan koncentrere dig om arbejdsrelaterede opgaver. De dygtige ansatte holder skarpt øje med skidt og snavs, og der er ikke nogen rengøringsopgave, som de ikke kan klare.

Når du bestiller rengøring til erhverv hos Olga’s Kost, får du en komplet rengøringsløsning og serviceaftale, der passer til netop din virksomheds ønsker og behov. Løsningen indeholder eksempelvis en fast rengøringsaftale med faste opgaver på faste dage samt løbende vedligeholdelse, så du undgår en halvårlig hovedrengøring.

Hos Olga’s Kost anvendes udelukkende rengøringsmidler, som skånsomt rengør din virksomhed. De har den nødvendige viden for at kunne levere et skinnende resultat og prioriterer at anvende de absolut bedste midler, der giver den bedste løsning nu og her, men som også på sigt er med til at skåne virksomhedens inventar.

erhvervsrengøring Rengøring rengøringsløsninger rengøringsaftale Vedligeholdelse Erhverv Vinduespudsning Miljøvenligt horsens Vejle Kolding hedensted Juelsminde kontor Virksomhed Professionel Kvalitet grundig service totalløsning Hedensted/Juelsminde Avis Ugeavisen Vejle

Billedgalleri

Information

Kontakt os via mail

Send email