Restaurant Latin verificeret

CVR
26704650
Virksomheden har
Lukket
Tlf nr.
25592020

Virksomhedsvideo

Virksomhedsbeskrivelse

Med over 25 års anciennitet i moules frites og baguettes står Latin som en af fransk gastronomis ældste institutioner i Aarhus. Latin er med sine varme farver, dæmpede belysning og lettere pikante kunst svær ikke at lade sig drage af. Sammenført med lydtæppet, der er spundet sammen af jazzede toner, klirrende glas og franske floskler, danner Latin rammerne for mødet mellem mennesker eller blot saglig forglemmelse i en god flaske bourgogne.

Restaurant Fransk brasserie Fransk Mad Brasserie mad ud af huset Mad og drikke Aarhus

Billedgalleri

Anmeldelser

avatar

Rasmus Thorup - 4/5

Dette var en super fransk madoplevelse i det mest livlige og romantiske latinerkvarteret nord for Alperne. Det bedste af Århus lige rundt om hjørnet. Eneste grund til restauranten ikke får 5 stjerner var ventetiden. Og så en lidt underlig salat til Angus steaken. Dagens fisk og mørbraden kan klart anbefales til hovedret og til forret kan i dem grad anbefales tatar og laks. Creme brulee og gateaumarcel super desserter. Et ekstra plus er det de mange glas man må få på vinkortet så man slipper for at bestille hele flasker.

avatar

Jakob Bejer - 5/5

Vi havde aldrig prøvet restaurant Latin før, men blev glædeligt overrasket over denne helt lille, hyggelige & smukke restaurant. Servicen var virkelig god & vores 3 retter smagte fantastisk. Det er utrolig god "value for money" & vi havde en klar følelse af at vi fik meget mere end vi betalte for. Vi kommer tilbage..!!

avatar

Sanne Egebjerg - 3/5

Ikke gearet til mange gæster på samme tid...... og desværre virkede stemningen blandt personalet noget anstrengt - men ved bordet var tjeneren sød og smilende. Vi manglede tæpper ved udendørs bordene og noget så simpelt som alt og peber.... Maden var dog ok til prisen :-)

avatar

Benjamin Plambech - 5/5

Vi kom slentrende hen ad gaden, da vi hørte livemusik, og blev draget hen til restaurant latin. Vi sad og et glas imens de 2 unge mennesker spillede. Der er en speciel stemning i latinerkvarteret, og man kan ikke lade være med at slappe af og lade op. Betjeningen var sød, og venlig En virkelig hyggelig stund

avatar

Kristina Nørgård Poulsen - 5/5

Det var en helt igennem dejlig oplevelse. En lille restaurant med tydelig fransk fornemmelse, god mad og høflig veloplagt betjening. Ville gerne komme igen.

Se alle Google reviews

Information

Kundetilfredshed

4.3
/5
Gennemsnitlig

Åbningstider

mandag 17:00 - 21:30

tirsdag 17:00 - 21:30

onsdag 17:00 - 21:30

torsdag 17:00 - 21:30

fredag 17:00 - 21:30

lørdag 11:00 - 21:30

søndag Lukket

Bemærk at særlige åbningstider kan forekomme i forbindelse med helligdage.

Kontakt os via mail

Send email